Повежи се
На врх

За болницу „Свети Сава“ поклон од Принцезе Катарине

Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина поклонила је два пацијент монитора и пет апарата за мерење крвног притиска Специјалној болници за цереброваскуларне болести „Свети Сава“ у Београду.

Ова медицинска опрема је већа од 5.800 евра, а донација је остварена захваљујући Миловану Ристићу, правнику из Београда.

– Велико ми је задовољство што могу да помогнем да наши грађани имају боље услове за здравствене контроле, које су значајне за њихово лечење и квалитет живота. Веома сам захвална господину Ристићу, на хуманости и мојој Фондацији на овој помоћи. Такође, веома сам поносна на своју Фондацију, јер смо само у овој години испоручили помоћ вредности веће од два милиона евра. Мој супруг, Престолонаследник Александар и ја наставићемо да помажемо болницама у Србији колико год можемо –  рекла је Принцеза Катарина.

Целокупно медицинско особље Специјалне болнице „Свети Сава“ захвалило је Принцези Катарини и господину Миловану Ристићу на њиховој великој помоћи. Током претходних година, ова установа је добила ЕКГ апарат, систем за мониторинг и амбулантно возило, а донацијом Фондације српског краљевског пара Крађорђевић реновирано је Одељење за мождани удар.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Вести са српског двора