Повежи се
На врх

Тајно краљевско венчање

Једно од ретких краљевских венчања, које је промакло медијима десило се крајем новембра прошле године – Принц од Монака, Кристијан од Хановера је оженио 26-годишњу дизајнерку и манекенку из Перуа Алесандру де Осми.

Церемонија венчања је одржана у Лондону, а позвани су били само ужи чланови породице. Луксузна прослава пларнира се за крај марта ове године у Перуу, а краљевски пар још увек чува у тајности место и време одржавања пира. Њихова љубавна прича десила се из пријатељства:  упознали су се 2005. Године, када је у званичној  посети Перуу Алесандра била принчев водич. Званично су објавили да су заједно, тек када је она напунила 20 година.

Де Осма је на венчању носила елегантан Шанел капут од твида у стилу 50-их година, из колекције „Зима 2017“. Иначе, нова принцеза је у светском џет-сету позната као једна од најбоље стилизованих дама и редовна је на највећим модним манифестацијама. Алесандра је на друштвеним мрежама проглашена за најлепшу принцезу на свету. Највећи адути су јој, како пишу њени обожаваоци, лепота и префињени стил. Јавност јој је дала надимак Принцеза Анда. Краљевски пар живи у Мадриду.

Ивор: Noizz

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине