Повежи се
На врх

Правила која је Меган Маркл већ прекршила

Када постанете члан краљевске породице (а посебно британске) сваки догађај, манифестацију или свечаност коју посетите прате сви могући медији.

Новинарски „радари“ су усмерени на оно шта ћете рећи, урадити, обратиће се посебна пажња на понашање, али и на оно што сте обукли. Баш из тих разлога, постоје одређена правила, којих сви чланови морају да се придржавају.  Такође, начин облачења је веома строг и прописан.

Али, једини члан краљевске породице који често прави стилске „грешке“ у прописаном краљевском дрес-коду је војвоткиња од Сасекса.

Ево неких од правила које Меган Маркл крши:

1. Без чарапа

Судећи по краљевској одевној етици, излагање ногу без свилених чарапа није дозвољено. Међутим, то правило није у више нарата важило за Меган, јер је носила, како хаљине, тако и сукње упарене са салонкама, али су изостале популарне „најлонке“.

2. „Минићи“

Њено недавно појављивање на премијери представе „Хамилтон“ у „Викторија Палата“ театру у Лондону, изазвало је велику драму. Проблем је био аутфит – мини хаљина. Опет, тако нетипична дужина сукње за чланице краљевске породице.

3. „Све у црном“ комбинације

Издања од главе до пете у црној боји нису предвиђена за даме плаве крви, али такође у више наврата симпатична Канађанка је прекршила и то модно правило.

4. Комплет

Панталоне у комбинацији са сакоом, а нарочито у црној боји, нису препоручљиви када реч о дрес-коду и појављивању у јавности. То правило, јасно је, није важило за некадашњу глумицу.

5. Откривена рамена

На балкону палате приликом манифестације „Trooping the Colou“ у јуну, где је била у друштву Кејт Мидлтон, Меган је изабрала нежну, светло ружичасту хаљину, али уског кроја и откривених рамена. Тај потез су медији оценили као веома храбар, јер и тај стилски моменат крши краљевска модна правила.

Извор: „Ел“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине