Повежи се
На врх

Принц манекен

Недеља моде у Лондону ове године биће запамћена по манекену краљевског прекла – данском принцу Николају. Син принца Јоакима и његове прве супруге Александре, грофице од Фредериксбурга постао је миљеник модног џет-сета, због нетипичног изгледа за Европљанина, маркантног става и фотогеничности. Овај 18-огодишњак је био један од манекена на „Барбери“ ревији.

Медији пишу да је егзотични изглед и висину наследио од мајке, која је рођена у Хонг-Конгу у породици енглеског, кинеског и аустријско-чешког порекла. Од оца је наследио грациозан ход и џентлменске манире. Модни часописи су га већ етикетирали као „најлепшег принца на свету, пред којим се смеши светла будућност модних писти“.

Принц Николај, фото: Магазин „Hello“

Занимљиво је да је принц Јоаким ослободио сина краљевских дужности у потпуности, јер сматра да „нико не треба да буде приморан да ради нешто што не жели“. „Ројал њуз“ пише да ће Николаја, због одлуке да се посвети моди и запостави породичне обавезе на двору, бака Маргарет лишити сваке финансијске потпоре – неће наследити земљу, новац или титулу. Пријатељи данске краљевске породице наводе да је прича о одузимању наследства новински трач и да млади манекен нема нарушене односе са породицом и баком.

Извор : www.žena.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине