Повежи се
На врх

Отворена туристичка сезона у Дворском комплексу

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина отворили су туристичку сезону 2018. и позвали све заинтересоване да у периоду од 20. априла до 31. октобра посете дворски комплекс на Дедињу.

Разгледање Дворског комплекса је један од најпосећенијих туристичких програма у Београду, који се реализује већ 14 година.

Уз пратњу професионалних туристичких водича, туристи имају прилику да обиђу дворски парк, Краљевски двор, Бели двор и дворску цркву Светог Андреја Првозваног, како би се у пријатној једноипосатној шетњи упознали са историјом, уметношћу и културом којима наша земља може да се поноси. Посетиоци у оквиру тура имају прилику и да се упознају са Престолонаследником и Принцезом.

–  Успомене Дворског комплекса су међу најбољим сведочанствима историје за домаће и стране туристе свих узраста. Надамо се великој посети наше омладине, да би се едуковала и упознала са националним пореклом, традицијом, уметношћу и другим вредностима – истакао је Престолонаследник Александар.

Туристичка организација Београда организује посете краљевским дворовима сваке среде, суботе и недеље, са организованим аутобуским превозом. Постоје два термина посета, као и туре на српском и енглеском језику. Посебно се оранизују ученичке, студентске и друге организоване посете различитих удружења и организација.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Вести са српског двора