Повежи се
На врх

Принцеза од Монака изненадила јавност „веселим“ понашањем

Кнежевина Монако је у протеклом периоду била у жижи јавности због традиционалне трке Формуле 1 у Монте Карлу.

Овај аутошоу због ког Монако преплаве светски богаташи, бизнисмени, фанови брзе вожње и многе друге јавне личности и туристи, не пропушта ни кнежевска породица. Пар је увеличао свечаност својим доласком на позорницу где је уручена награда победнику, Аустралијанцу Данијелу Рикарду.

– Племство ретко можемо да видимо у неформалним тренуцима, а готово никада да крше правила понашања краљевског протокола – преноси „Т портал“ коментаре гледалишта са трибина Формуле 1 , додајући да је уместо формуле ове године атракција био осмех увек озбиљне принцезе Шарлин. Шарлин се појавила у пролетњој хаљини швајцарске модне куће „Акрис“ која јој је стајала као саливена.

Весела победничка атмосфера очигледно је понела и увек углађену и елегантну принцезу, која је овог пута показала и своју „опуштену“ страну. Како налаже традиција, победник отвара флашу шампањца, а част да овога пута то направи припала је управо 40-годишњој принцези. На наговор возача Формуле 1, миљеница Монака је врло искусно отворила тешку флашу, попила гутљај овог скупоценог пића и пружила флашу супругу који је учинио исто то. Ова, до сада невиђена ситуација је изненадила и насмејала све присутне.

Извор : „ELLE“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине