Повежи се
На врх

Коалиција „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ самостално наступа у 46 градова и општина

Коалиција “ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ”, коју чине Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистички фронт ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића и Српски покрет монархиста наступиће самостално на републичким и покрајинским, али и локалним изборима у 46 градова и општина Србије, што је чини трећом политичком снагом по броју потврђених изборних листа. Републичку листу својим потписима је подржало 11.522 грађана, покрајинску 6.842, а локалне листе укупно 22.752.

Коалиција „ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ“ самостално наступа у 46 градова и општина

– Наша коалиција је трећа од свих странака по броју општина и градова у којима учествује самостално на локалним изборима. Дугујем велику захвалност монархистима широм Србије који су својим потписом стали иза нас. То је потврда јединства које смо постигли око кључног циља, а то је обнова Краљевине Србије. Нека не брину монархисте за лажне и монтиране анкете. Број потписа све говори. У Церској бици нико није прогнозирао и кладио се да ће Краљевина Србија победити моћну Аустроугарску, али је победила. Тако ће и сада бити. Сви ће се пријатно изненадити колико има монархиста у Србији – поручио је лидер Коалиције “ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ” Жика Гојковић.

Коалиција ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ наступа самостално у Апатину, Сомбору, Бечеју, Жабљу, Врбасу, Сремским Карловцима, Темерину, Тителу, Иригу, Сремској Митровици, Старој Пазови, Зрењанину, Житишту, Алибунару, Земуну, Лазаревцу, Чукарици, Вождовцу, Сопоту, Богатићу, Владимирцима, Шапцу, Ваљеву, Убу, Ариљу, Чајетини, Прибоју, Пријепољу, Баточини, Крагујевцу, Лапову, Тополи, Јагодини, Крушевцу, Трстенику, Ивањици, Чачку, Великој Плани, Књажевцу, Нишу, Житорађи, Прокупљу, Врању, Бабушници и Пироту.

 1. Ivan Jeftić

  08.06.2020. at 22:17

  Za Kralja i Otadžbinu

 2. Ivan Jeftić

  08.06.2020. at 22:19

  Srbija Monarhija zauvek.
  Za Kralja i Otadžbinu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Новости