Повежи се
На врх

Живот грчке принцезе – Гламур фото-апарата и светла журки

Принцеза Марија Олимпија од Грчке има 21 годину, студира моду у Њујорку и дружи се са светским џет сетом. Млада богаташица, попут типичних кћерки мултимилионера ужива на све могуће начине без бриге о трошковима, трачевима, медијима…и притом добија све што пожели. Олимпији је опсесија мода, те осим што се бави моделингом, на свом Инстаграм профилу дели модне савете.

– Пронашла се у моди и жели да своје име испише великим словима у том свету. Ова девојка плаве крви запала је за око модним стручњацима и важи за праву модну икону. Кад је имала само 17 година, почела је да ради у модној кући „Диор“, а сусрет с врхунским дизајном само је појачао њену љубав према моди – наводи портал „Noizz“ .

Марија Олимпија једина је ћерка принцезе Мари-Шантал и принца Павла, сина краља Константина Другог, који је абдицирао 1973. године, пред укидање монархије у Грчкој. Принцеза је рођена у Њујорку, има четири млађа брата. Краљевска породица не живи у палати у престоници Грчке, већ у вили у Лондону. Осим тога имају још куће у Швајцарској и на Бахамима.  Занимљиво је да Олимпија не говори грчки, али је поносна на своје порекло и стално посећује земљу својих предака. Најбоља другарица јој је рођака Талита фон Фурстенберг, унука познате дизајнерке Дајен фон Фурстенберг.

Олимпија воли богата путовања, дружења и гламурозне журке, које радо организује. Тако, на прослави пунолетства Олимпије и 50-ог рођендана њеног тате, у јулу прошле године, на гламурозном слављу у најлепшем крају Енглеске – Котсволдсу, био је сам „крем“ друштва из свих крајева света: светске јавне личности, краљевске породице, познати из света моде, естраде, старлете…

Сестре Хилтон, другарице слављенице, блистале су у хаљинама са кристалима “Сваровски” и чипком. Но, најдубље уздахе је ипак „побрала“ мама Мари у розе хаљини с великим сребрним ореолом од звезда изнад главе.

Извори: Блиц, Noizz, Wikipedia

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине