Повежи се
На врх

Преминуо Драган Миливојевић: Познати новинар и истакнути монархиста изгубио живот

Драган Миливојевић је данас преминуо. Како преноси Танјуг, познати новинар и монархиста је изгубио битку са корона вирусом.

Драган Миливојевић је дипломирао на Факултету политичких наука Универзитета у Београду, док је мастер диплому стекао на Факултету организационих наука.  Миливојевић је био дугогодишњи спољнополитички и унутрашњополитички коментатор. Бавио се новинарством дужи низ година где је остварио низ професионалних успеха.

Он је био један од пионира када је реч о интервјуима с припадницима династије Карађорђевић.

Био је део круга интелектуалаца оснивача Напредног клуба, као и члан председништва ПОКС-а и интернационални секретар тог покрета.

Од Драгана Милојевића се опростио први човек ПОКС-а Жика Гојковић:

 

Јутрос је преминуо мој/наш брат и саборац (члан Председништва ПОКС-а и Интернационални секретар), сјајан новинар и још бољи човек, Драган Миливојевић. Мало је рећи колико ми већ недостајеш пријатељу, као што је и тешко сазнање да си отишао тако одједном и да те више нема са нама. Својим делима и васпитањем, заслужио си да те увек носимо у својим срцима и да никада не заборавимо шта си учинио за наш ПОКС, мене лично, али и за све остале, међу којима си увек ширио позитивно расположење и чинио нас макар на тренутак срећним.
Твоја дела и твој рад остају да светле свима нама као путоказ, како оданост и човечност немају цену.
Почивај у миру Драгане мој, нека те анђели и драги Бог чувају. Заслужио си то пријатељу

 

Краљевина

Фото: Printscreen Facebook

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Новости