Повежи се
На врх

Поклон за породиље од Принцезе

Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина поклонила је нови порођајни сто Гинеколошко-акушерској клиници „Народни фронт“ у Београду. Ова донација је симболичан поклон поводом недавног рођења ЊКВ Принца Стефана, сина ЊКВ Принца Филипа и Принцезе Данице.

– Желим да поручим свим женама у Србији да је бити мајка и бака нешто најлепше. Због тога, желим Србији и нашем народу што више мајки и што више деце, јер су деца наша будућност. Наши лекари су све стручнији и наше здравство је из дана у дан све напредније и боље, па су и трудноћа и порођај у данашње време знатно олакшани. Волите се и рађајте децу! –  поручила је ЊКВ Принцеза Катарина, која је у пратњи сестре Бети Румелиотис, донела поклон у ГИК.

Проф. др Жељко Миковић, в.д. директора ГАК „Народни фронт“, захвалио је Принцези Катарини и организацији „Лајфлајн Канада“ на дарованој медицинској опреми. ГАК „Народни фронт“ има традицију дугу 60 година и стручни тим од око 150 искусних лекара који раде на двадесет одељења пружајући здравствену заштиту жена и новорођенчади.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Вести са српског двора