Повежи се
На врх

Поклон краљице достојан прилике

Иако најновији краљевски пар – принц Хари и Меган Маркл – треба да се одрекну већине  свадбених поклона у вредности од осам милиона фунти, које су примили од непознатих даривалаца и компанија, а које су тако желеле да остваре промоцију и профит, један поклон од краљице Елизабете Друге, остаће у њиховом власништву.

Краљица Елизабета Друга крунисана је кад је имала 25 година, 6. фебруара 1952.  и њено крунисање било је прво које се преносило на телевизији, па ће краљица у историју ући и због те чињенице. Гледаоци и посетиоци могли су да уживају у невероватном спектаклу боја и раскоши. Многи тврде да је венчање Меган и Харија енглеска краљица врло емотивно доживела.

При одабиру аутентичног поклона, најдуговечнија владарка која је на трону 65 година, због свог унука и његове супруге одлучила је да буде прилично дарежљива. Поклон достојан краљице заправо је кућа Јорк на имању у Сандрингамуна 800 хектара земље, на колико се простире имање, објавили су британски медији. Од тога, 240 хектара чини јавни парк, а 24 хектара врт који је уједно повезан с главном кућом. Имање датира све од раздобља краља Едварда VII, који је кућу поклонио свом сину, краљу Џорџу V 1893. године.

Хари и Меган тренутно бораве у кући Нотингем, која је смештена на простору Кенсингтонске палате, а свој нови дом ће користити као одмаралиште, пише „Недељник“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Новости