Повежи се
На врх

Објављене фотографије с крштења Принца Луиса

Кејт Мидлтон и принц Вилијам су пре десетак дана крстили малог принца Луиса од Кембриџа, а коначно су стигле и званичне фотографије са крштења.

Мали Луис носио је краљевску опрему за крштење, тачније реплику хаљине коју је 1841. године носила ћерка краљице Викторије, такође Викторија. Кејт, с друге стране, није мењала хаљину коју је носила и на крштењу, пре званичног фотографисања. Реч је о креацији која је изашла из радионице Александра Меквина.

Званични Инстаграм налог Кенсингтонске палате објавио је свега пар фотографија, од чега две на којима су Кејт и принц Луис сами. Ту су, наравно, и породични портрети. Једна је слика са принцом Вилијамом, Кејт, принцом Џорџом, принцезом Шарлот и, наравно, малим Луисом. А Шарлот, је опет показала да она позирање схвата сасвим озбиљно. У читавој серији фотографија, успела је да направи само једну смешну позу и опет је свима украла пажњу.

А ту је, природно, и слика са широм породицом где су се у кадру нашли и принц Хари и Меган Маркл, Камила и Чарлс али и Кејтина браћа и сестре са супружницима. Меган је за ту прилику одабрала хаљину дизајнерске куће Ралф Лорен и фасцинатор који се слаже са њом.

извор: www.vesti-online.com/фотографије: Matt Holyoak/Camera Press

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине