Повежи се
На врх

Најпривлачнији краљевски пар данашњице

Шведски принц Карл Филип и његова супруга принцеза Софија су један од најлепших парова у високом друштву. У браку су од 2015. године и имају двоје деце. Ипак, њихова љубавна прича је, не тако давно, наилазила на огромне препреке.

Софија Хелквист је била позната у шведској јавности као успешан модел и ријалити звезда. Од када је јавност сазнала за везу принца и шведске лепотице, на друштвеним мрежама су почеле полемике, трачеви, осуде и коментари са поруком да Софија није дорасла да буде део шведске краљевске породице због скандалозне прошлости.

Наиме, Софија је позирала полунага за многе шведске мушке магазине. Била је звезда локалног ријалитија „Парадиз Хотел“ 2005. године. Пре удаје непрестано је примала претеће мејлове и неукусне коментаре, те је због тога угасила профил на Фејсбуку. Злонамерници су је осуђивали због начина живота пре брака са принцом Карлом Филипом, искуству које је имала из ријалитија, изгледа, понашања, облачења … Софија због свега тога није била срећна. Њени обожаваоци и особе, које су јој пружале подршку објашњавају мржњу масе као љубомору јавности.

Карла Филипа и Софију светски медији често називају „најпривлачнијим краљевским паром данашњице“.

Осуда јавности и „горки“ коментари нису успели да спрече гламурозно, романтично венчање принца и ријалити звезде, са, како је писала шведска штампа, најлепшим емотивним говором младенаца.

Извор: Noizz

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине