Повежи се
На врх

Најопуштенија краљевска породица на свету

Многи европски тронови занимљивији су од британског, који је најекспониранији, а то су показали шведски принц Карл Филип и његова супруга, принцеза Софија.

Прави фанови краљевских породица знају да су многи европски монарси интересантнији од оних који диктирају трендове.  Јавност је добила увид у то како изгледа свакодневни живот шведских владара, принца Карла Филипа (39) и његове жене принцезе Софије (33), као и колико су они блиски народу.

Током протеклих годину дана на Инстаграм су стављали фотографије, а сада су отворили и профил за јавност. Осим фотографија са службених догађаја, као што су државне вечере или доделе Нобелових награда, пар објављује и фотографије с годишњих одмора и из свакодневних ситуација у палати у Стокхолму. Тако их на једној фотографији видимо са сунцокретима у коси, а на другој како обоје држе синове принца Александера (2) и осмомесечног Габријела, којег шведски принц држи у носиљци.

Иначе, принцеза Софија се за Карла Филипа удала 2015. године, а пре тога је била манекенка и такмичарка у ријалити шоу емисији. Није имала никакве везе с краљевском породицом нити је била високог порекла, па зато данас многи упоређују њу и Меган Маркл, супругу британског принца Харија.

Извор: Стори Њуз

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине