Повежи се
На врх

Најбољи бизнис – имати кућу близу Виндзора

Све очи биће уперене у британски дворац Виндзор 19. маја, за кад је најављено венчање године – принц Хари и његова изабраница, Меган Маркл, изговориће „судбоносно да“.

Локално становништво је приметило повећан број туриста, љубитеља краљевске породице и светских медија у протеклим недељама.

фото: Hello Magazine

Задовољство уживања у овом времешном здању и боравка у близини краљевске породице, није ни мало јефтино. Соба која се налази изнад локалног пада, одмах поред дворца, може се изнајмити по цени од вртоглавих 15.000 фунти за ноћ. Али то чак није ни најскупље што се може наћи – на истом месту можете изнајмити собу и за већу суму новца, у зависности од жеља и финансијске моћи.

Једна жена је чак добила понуду да напусти своју кућу за викенд, а накнада би јој била исплаћена у висини од 10.000 фунти. Сем Гленси, власница имања поред замка, изнајмила је свој посед Америчкој телевизијској агенцији „Ен-Би-СИ“ (NBC) за чак 30.000 фунти.

Принц Хари запросио је своју девојку у новембру прошле године. Њихово венчање биће прво краљевско венчање после априла 2011. године, када су се  принц Вилијам и Кејт Мидлтон венчали. Очекује се да на венчању буде присутно око 2.000 гостију.

Извор: Ројал централ (royalcentral.co.uk)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине