Повежи се
На врх

На сајту Карађорђевића – Кликом до инвестиција у Србији

На потралу www.royalfamily.org, Престолонаследник Александар Карађорђевић позива предузетнике из свих крајева света на сарадњу са Србијом.

„Инвестирајте у Србију“, како се назива овај пројекат, могао би да повећа стандард и развој наше земље.

Посетилац странице добија основне информације о законским, пореским и економским приликама у градовима Србије, одабиром линка званичне презентације жељене локалне самоуправе. Овде су званични сајтови градских управа, актуелности из различитих области и свакодневне вести из локалних средина.

У позиву за инвестирање у Србију, јасно је назначена и сарадња са републичким органима, преко Развојне агенције Србије. Директним линком са портала, потенцијални инвеститор може погледати пословну понуду Развојне агенције Србије, где су детаљне информације за отваривање пословне сарадње, улагачких послова и развоја бизнис идеја. Презентације су вишејезичне. Према угледу на презентације успешних корпорација из целог света, РАС је у посебном делу назначила искуства у сарадњи и бизнис решењима са вишегодишњим улагачима и инвеститорима, те се заинтересовани предузетници могу линком повезати и са представништвима тих компанија ради сазнања око питања пословања и сарадње у Србији.

Неоспорива је чињеница да све земље света, без обзира на то ког су државног уређења, уважавају српског Принца и династију Карађорђевић, те је овај позив на сарадњу иностраним предузетницима вишеструко важан за нашу државу. Престолонаследник Александар, као особа која живи у Србији, несумњиво је за многе бизнисмене један од најверодостојнијих сведока економско пословних прилика, и управо његова реч може бити од пресудног значаја за одлуку о пословном инвестирању.

Принчева намера да електронским путем привуче инвеститоре, могла би умногоме да унапреди економске и финаснијске прилике у Србији, а тиме и осигура бољи живот свих грађана наше државе. Осим што би се привреда опоравила, отворила би се и нова радна места, те је извесно да би се животни стандард и куповна моћ становништва подигли на виши ниво – наводе економски аналитичари.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Вести са српског двора