Повежи се
На врх

На данашњи дан је нелегално, противправно и насилно укинута Краљевина

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) честита грађанима Србије 18. годину од укидања Дана републике, празника који је славио највећи пораз српског народа.

– На данашњи дан је нелегално, противправно и насилно укинута краљевина. Србији је одузето све што је добила у балканским и Првом светском рату. Тог дана је разбијена јединствена Југославија на шест република са правом на оцепљење и две покрајине са прерогативима републике, што је узроковало ратове деведесетих година. Срби немају, нити су икада имали разлога да славе 29. новембар и зато позивамо наш народ да се данас, деценијама после укидања краљевине присети својих предака и какву су нам државу оставили да би је комунисти распарчали и уништили. Данас треба да славимо укидање овог дана и градимо Србију као модерну и развијену европску краљевину – поручио је потпредседник ПОКС Војислав Михаиловић.

ПОКС ће иницирати промену свих преосталих комунистичких празника у Србији и повратак вредностима краљевине.

ПОКС

1 коментар

  1. Др Ивана Николић

    09.12.2020. at 14:52

    ОСТОРИЈСКИ ТАЧНО И Србија и њен народ морају већ једном да се науче нечему из сопствених грешака у својој вишевековној државничкој историји.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Новости