Повежи се
На врх

Модни „фрик“ 2017. године

Британска принцеза Беатрис Елизабет Мери од Јорка је проглашена за најгоре обучену жену краљевског рода у 2017. години. Да би ове године анулирала ту неславну титулу, многи светски стилисти јој нуде своје услуге, али она то упорно одбија.

Медији готово свакодневно преносе папарацо слике модних промашаја, те јавно износе грешке које Беатрис прави у одевању.  Према писању портала „Noizz“ Беатрис се само насмејала на одлуку модног жирија.

– И Беатрис и њена сестра „кроје“ сопствена правила у свему, па тако покушавају и у моди. Међутим, толико им је „искварен“ модни укус, да им је неопходно хитно стручно саветовање. Промена начина шминке, много би „освежила“ и њено лице – окрутни су стилисти у коментарима за Беатрис.

Њено краљевско височанство, принцеза Беатрис, шеста је у реду да наследи круну британског краљевства. Бети, како је зову фанови,  живи на релацији Њујорк – Лондон и покушава да пронађе своје место у свету бизниса. Позната је по великој страсти према путовањима, до сада је неколико пута обишла земљину куглу и луда је за добрим журкама.

Како се вама чини њен стил и да ли је заслужила титулу најгоре обучене?

Извор: „Noizz“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине