Повежи се
На врх

Ко су најлепше европске принцезе и принчеви?

Читаоци портала BeautifulPeople.com изабрали су недавно најлепше крунисане главе европских породица свих времена, али и листу оних мање лепих краљевских ликова.

На првом месту, међу дамама плаве крви, и на овом, као и на многим сличним изборима је незаборавна Грејс Кели, принцеза од Монака. Прати је јорданска краљица Раниа, док је Кејт Мидлтон на трећем месту. За Мидлтонову су посетиоци написали да није „типична лепотица“, али је својим стилом освојила војску обожавалаца. Трагично преминула енглеска принцеза Дајана је одмах иза ње, на четвртом месту.

На списку топ 10 принцеза су и Шарлота Казираги, кћи принцезе Каролине од Монака, Гејтрил Деви, шведска принцеза Мадлен војводткиња од Хелсингланда и Гестрикаланда, данска принцеза Мери, британска принцеза Маргарет и јапанска принцеза Масако.

Чак 127.000 корисника поменутог портала одлучило је и да је шведски краљ Карл Филип најлепши. Следи га принц Андреа од Монака, принц Хари је на четвртом месту, док је петопласирани принц Вилијам. Занимљиво је да се чак и енглески престолонаследник Чарлс нашао на овом списку – на десетом месту.

Хенри VIII „најмање леп“

Читаоци су иницирали да портал „Лепи људи“ креира и скалу најружнијих племића у историји. Фаворит на тој листи је Еугенија од Јорка, а титуле су понеле и „цртане“ даме принеза Фиона из анимираног остварења „Шрек“ и Краљица Срца из бајке „Алиса у Земљи чуда“. Титула најружнијег племића икада припала је краљу Хенрију VIII.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Новости