Повежи се
На врх

Ко ће бити кумови краљевском пару?

Водећа тема у британским медијима посвећена тамошњој краљевској породици, већ месецима је венчање Принца Харија и глумице Меган Маркл, а сада је „питање свих питања“ – ко ће им бити кумови?

фото: Dylan Martinez – WPA Pool/Getty Images)

Старији син британског Принца Чарлса, Вилијам, гостујући на британском радију, рекао је да га брат још увек није питао да му буде кум. – Рашчистимо то одмах, он ме још ништа није питао. Могла би то бити шкакљива тема – рекао је принц на радију, а преноси хрватски Тпортал. Иначе, на свом венчању са Кејт Мидлтон, Вилијам је за кума узео управо брата Харија.

Уверени да ће Хари ипак питати за кумство старијег брата, у часопису „Венити Фер“ су се позабавили идејом ко би други уопште могао заслужити ту част. Као могући избор наводе бившег америчког председника Барака Обаму, којег је Хари недавно интервјуисао на радију, или спринтера Јусеина Болта, који је недавно открио како га је пријатељ принц Хари са својом вереницом упознао још у априлу прошле године на Карибима.

Према писању часописа „Ју-Ес Викли“ и Меган се неће по том питању држати традиције, а њен је избор, како се нагађа, блиска пријатељица, стилисткиња Џесика Малруни.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине