Повежи се
На врх

Холандска краљица – модна икона

Холандска краљица Максима позната је по модном стилу који укључује необичне одевне комаде и аксесоаре. Увек елегантна, никада није виђена у јавности да носи већ одевену тоалету.

– Модни зналци стављају краљицу Максиму на сам врх топ листа најбоље одевених дама са краљевских дворова,  јер је краси  сјајан осећај за стил и смелост да обуче одважне комбинације које нису никад досадне – преноси „Тportal“.

Она је недавно задивила холандску јавност када се појавила у уској хаљини на састанку поводом Националне недеље новца. Пословна комбинација, коју је освежила смеђим детаљима, истакла је њену женственост и витку фигуру.

Плавокоса краљица, рођена у Аргентини, искомбиновала је занимљиву сиву хаљину украшену необичним детаљем од ресица с класичним салонкама неутралних смеђих тонова од брушене коже и одговарајућом „клач“ торбицом. Одличан изглед заокружила је ненаметљивим мејк апом и једноставном фризуром освеженом праменовима.

За разлику од „њене смелости“, краљ Виљем Александар је увек у једноставној, класичној кобинацији – црном оделу и белој кошуљи, са лептир машном црне или беле боје.

Иначе, краљица Максима се за краља Виљема Александера удала 2002. године. Краљевски пар има три ћерке: Катарин-Амалију (14), Алексију (12) и Аријану (10). Виљем Александер је постао краљ након што је његова мајка Беатрис абдицирала у априлу 2013. након 33 године владавине. Виљема ће наследити Катарин-Амалија, јер у Холандији круну наслеђују најстарије ћерке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине