Повежи се
На врх

Донација за „Вождовац“

Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина испоручила је 33 нова болничка кревета са душецима и постељином дому „Вождовац“ који је део Геронтолошког центра Београд, чији је Принцеза Катарина покровитељ.

– Вредност донације је већа од 12.000 евра. Средства за ову помоћ прикупљена су у сарадњи са хуманитарном организацијом „Лајфлајн Торонто – Канада“. Поносна сам на моју фондацију која је само од почетка ове године обезбедила помоћ за бројне институције у вредности од више од два милиона евра – рекла је Принцеза Катарина, истичући да ће се она и њен супруг, Престолонаследник Александар „увек трудити да помогну“ свима којима је помоћ потребна.

Иначе, у јуну 2017. године Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина уручила је дому „Вождовац“ 40 болничких кревета, душека, постељина, наткасни, пешкира, хране и пелена. Средства за ту донацију, више од 18.000 евра, прикупљена су на хуманитарном догађају “Tea at the tower” у априлу прошле године у Онтарију, у сарадњи са Георгином Кирали, председницом организационог одбора „Лајфлајн Канада“, и Ричардом Середом, њеног супруга.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Вести са српског двора