Повежи се
На врх

Донација српске докторке из Њујорка „Народном фронту“

У сарадњи са Фондацијом Њеног Краљевског Височанства Принцезе Катарине, др Бојана Јанковић Ведерли, чланица Одбора организације „Лајфлајн Њујорк“, званично је испоручила нови порођајни кревет Гинеколошко-акушерској клиници „Народни фронт” у Београду.

Др Бојана Јанковић Ведерли је рођена у Србији, али се преселила у Канаду када је имала 13 година. Након завршетка медицинске школе преселила се у Сједињене Америчке Државе где је завршила стажирање и остварила успешну каријеру. Никада није заборавила своју домовину и увек се трудила да помогне Србији заједно са својим мужем, Мајклом Ведерлијем, холивудским глумцем који се прославио својим улогама у ТВ серијама као што су „NCIS“, „Бул“, „Али Мекбил“…

Др Бојана Јанковић Ведерли је лиценцирани доктор интерне медицине са обуком за интегративну и фунционалну медицину, исхрану и самосвест. У оквиру свог циља да људима прикаже довољно приступачне податке који су базирани на доказима, она је направила вебсајт drbojana.com који обилује видео снимцима, чланцима и препорукама за одржавање здравог тела.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Вести са српског двора