Повежи се
На врх

Даница и Филип Карађорђевић о селидби у Београд и реакцијама Срба на њиховог сина

Даница и Филип Карађорђевић пре седам месеци су донели одлуку да живот у Лондону замене Београдом. Њихов трогодишњи син Стефан одраста у српској престоници.

– Трудимо се да правилно усмеравамо Стефанове потребе и нарав. Стефан је наследник династије о којој ће највише учити од својих родитеља и из историјских књига и записа. И у том контексту он припада свом народу, који га увелико препознаје. Људи желе да га виде, да остваре контакт са њим и са свим оним што он симболизује – испричао је принц и додао:

– Стефан је први Карађорђевић који је након 90 година рођен у Србији, у Београду. Његово рођење огласила су звона Храма Светог Саве и манастира Жича. То су значајне ствари за једног тако малог дечака, који све више постаје свестан те пажње и интересовања које привлачи.

– Стефан је у веома енергичном добу, радостан је и радознао, отворен и карактеран, и ми се трудимо да му дајемо ветар у леђа за све његове нове изазове и жеље – додала је принцеза.

– Филип има два брата и две сестре а ја сам јединица. Обоје верујемо да ћемо једног дана имати велику породицу, али данас су наше време, љубав и пажња усмерени само на нашег сина Стефана – каже Даница за „Стори“

 

Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Новости