Повежи се
На врх

Британским полицајцима уручен краљевски орден

Војвода од Кембриџа и принц Хари јавно су похвалили „импресивне“ и „инспиративне“ полицајце, особље и волонтере којима су уручили награде за посвећеност раду.

Браћа су се срела са добитницима награда „Metropolitan Police Excellence Awards“ у Палати Кенсингтон, где је један официр у шали позвао Вилијамову децу да се придруже полицајцима, што су они радо прихватили.

Вилијам и Хари су се састали и са представницима конзервативног послаништва „Tobias Ellwood“, које је освојило изванредну награду за допринос у настојању да помогне у акцији „Grenfell Tower fire“, током терористичког напада у Вестминстеру. Вилијам је упознао кадета године, Набила Ласида, који је прошле године одслужио скоро 1.000 сати волонтирања и био један од првих кадета који су се пријавили као добровољци у гашењу пожара у Гренфел кули.

Комесарка, Кресида Дик, изразила је захвалност у име полицијске службе која заиста цени пажњу Вилијама и Харија, као и време које су им посветили, уз напомену да их је то додатно мотивисало. – Дивно је што наши дечаци и девојчице присуствују оваквом догађају  и уживају у несвакидашњим тренуцима националног поноса“, изјавила је комесарка.

Извор: Би-Би-Си

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Европске краљевине