Повежи се
На врх

Карађорђевићи у духу хуманости

Принчевски пар, принцеза Катарина и принц Александар Карађорђевић, посетили су у уторак Прањане у пратњи пуног аутобуса гостију из Чикага.

Карађорђевићи су отворили реновирани објекат кухиње прањанске основне школе „Иво Андрић“. Реновирање је финансирала хуманитарна организација „Лајфлајн“, на чијем челу се налази принцеза Катарина, наводи се из Општине Горњи Милановац.

Заменица председника општине Јадранка Достанић захвалила се на донацији и подсетила на нераскидиво пријатељство два народа:

„Желим да искажем велико задовољство и захвалности Вашим краљевским височанствима, хуманитарној организацији Лајфлајн из Чикага и свим људима који су својим залагањем и донацијама учествовали и помогли да се трпезарија основне школе „Иво Андрић“ у Прањанима реновира и да се школска кухиња опреми најсавременијим кухињским уређајима. Општина Горњи Милановац доста улаже у школство и социјалну политику, али овакве акције и донације су увек добродошле јер услови у којима деца одрастају увек треба да се побољшавају. “

Извор: Курир

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више у Вести са српског двора